oprema za igraonice

eMail: aska [ dot ] szr [ at ] gmail [ ddot ]com -- Mob: +381 64 39 39 674 -- Blog

Oprema za igraonice
Igraonice
Oprema za igraonice
Opremanje igraonica
A
S
K
A
Oprema za igraonice
Igraonice
Oprema za igraonice
Opremanje igraonica

Oprema za igraonice ASKA

Igraonice se dušom

ASKA se bavi proizvodnjom, prodajom i montažom dečijih unutrašnjih igraonica. Pravimo kvalitetne, pouzdane i jedinstvene dečije igraonice svih dimenzija po vašoj želji. Pravimo igraonice sa dušom, jer su namenjene najvećem blagu čovečanstva- deci. Posedujemo sve setifikate i ateste za bezbednost vaše dece, što nam i jeste u prvom planu. Trudimo se da omogućimo deci zabavnu igru i druženje kroz što veći broj kreativnih i zanimljivih sadržaja. Oprema za igraonice Aska je izuzetno dugotrajna što svedoče igraonice koje su najstarije na ovim prostorima. Zanimljivošću i kvalitetom opreme one uspešno konkurišu novim igraonicama koje se otvaraju. Kod nas ćete naći sve na jednom mestu što je potrebno za opremanje jedne dečije imperije. U sve što radimo unosimo ljubav, pa je i oprema za igraonice koju pravimo puna istinske posvećenosti. Najmlađi su nam prioritet pa pazimo da sadržaji same opreme budu zanimljivi i neobični. Nudimo i sadržajno tematske igraonice - igraonice sa pričom...

UPUTSTVO ZA RODITELJE

Pre nego što dete izvedete na neko igralište procenite u kakvom je stanju. Ako je prljavo i zaraslo u travu razmislite i odaberite neko drugo igralište. Pokupite sa igrališta staklo, papire, prljavštinu, ostatke hrane i proverite da li su sprave u ispravnom stanju i ciste. Da li postoje oštra ispupcenja, nastavci u obliku slova c, sastavi u obliku slova v. To su mesta gde vaše dete može da se povredi. Proverite u kakvom su stanju rampe, barijere i ograde, da li imaju izlomljenih elemenata. Proverite da li postoje nebezbedni otvori. Bezbedni su otvori manji od 9 cm i veći od 23 cm, i tu vaše dete ne može da se zaglavi. Ako je dete mlađe od pet godina budite pored njega i pomozite mu, pridržite ga. Budite uvek spremni da ga uhvatite. Dete koje je starije od pet godina nadgledajte. Ako dete ne može da dohvati spravu za igranje onda nije za njegov uzrast već za stariju decu. JEDINO STE VI ODGOVORNI ZA BEZBEDNOST SVOG DETETA. Vlasnik je tablom koju je postavio obezbedio sebe od odgovornosti. Samim tim što je kupio igralište sa sertifikatom o bezbednosti na dečijim igralištima en 1176, stvorio je uslove za sigurnu igru. Naučite dete da se pravilno ponaša na igralištu:

- Neka sačeka svoj red
- Na toboganu neka silazi sa nogama dole
- Nemoj da se penje na tobogan dok drugo dete nije sišlo
- Da se drži za ogradu
- Da sedi na ljuljašci i toboganu
- Da stoji dalje od pokretnih delova ljuljaški i donjeg dela tobogana
- Pre izlaska na igralište odlozi kacige, šalove, trake, marame
- Zimi ukloni sve sto može da ga zadavi, šalove, trake, vrpce. Da koristi čičak trake umesto vrpci i kanapa, rolke oko vrata umesto šalova.
-Da ostavi po strani vijače i konopce za preskakanje

AKO JE DETE DOVOLJNO STARO NAUČITE GA DA SE SAMO ČUVA I NE PRILAZI OŠTRIM IVICAMA I ZAVRTNJIMA KOJI ŠTRČE

Izvor uputstva: kalcom.rs